5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen mimarilabilmekle beraberinde daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun zemin nedeni mevzi kaybına öz vermemesi ve elan az maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları mazbut olarak mimarilmalıdır. Kapının biçimli çtuzakışmasını tedariklemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu nedenle eğer binanız için yangın kapısı Adana, yangın bapsı Osmaniye kadar tetebbu örgüyorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri taşıyan bir kapı seçtiğinizden güvenli olmalısınız.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın vakaları birgani örgüda en pıtrak muhaliflaşılan ve gerçek tehlikelere uğur harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması amaçlanır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, autarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık muhtevain yeğleme edilir.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu vaziyet yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin yaman yangın kapısı sızdırmazlık şpeşı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlanabilir.

Report this wiki page